پودر سوخاری پانکو مدل Paprika
فروش رفته
ویژگی های این پودر سوخاری :
فاقد اسیدهای چرب ترانس
مواد تشکیل دهنده : آرد گندم ، روغن گیاهی ، خمیرمایه ، نشاسته ، شکر و نمک
اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پانکو پاپریکا (پانکو نارنجی) را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
پودر سوخاری پانکو با طعم پاپریکا یک طعم دهنده مناسب برای انواع خوراکی هایی است که قابلیت سوخاری دارند.
بافت پانکو آن را برای غذاهای سرخ کردنی فوق العاده ویژه ساخته است زیرا مقدار روغن کمتری نسبت به پودر و آرد سوخاری ها جذب می کند و غذا را ترد نگه می دارد.
پودر و آرد سوخاری پانکو به عنوان بافت رویی ترد غذاها به کار می رود. پانکو یک پودر سوخاری با روش ژاپنی است که به معنی تکه های کوچک نان است.
این محصول توسط پیشرفته ترین ماشین آلات در جهات تولید می شود و و بدون هیچ تکه سوخته شده ای پخته میشود.
آرد سوخاری پانکو توسط به روزترین دستگاه های مدرن دنیا تولید می شود؛ با یک بار پخت رنگ آرد سوخاری روشن می شود؛ و پس از سرخ شدن در روغن، پودر سوخاری رنگ طلایی زیبایی به خود می گیرد؛ در عین حال به خاطر آنکه هیچگونه پوسته نان و یا سوختگی نان در این محصول نیست، پس از سرخ شدن در روغن، کاملا یک دست باقی خواهد ماند.
بافت حجیم این محصول موجب جذب کمتر چربی می شود و در نتیجه نسبت به نمونه های مشابه سالمتر است.
پانکو در هر منوی غذایی قابل استفاده می باشد. میگوی سوخاری ، فیله مرغ سوخاری ، ماهی سوخاری ، حلقه های پیاز سوخاری ، قارچ سوخاری ، ... لیست غذاهایی که در تولید آن از پانکو استفاده میشود بی پایان است.